Stichting Olrik

De stichting heeft de ANBI-status, wij hebben geen winstoogmerk. De bestuursleden zijn allemaal vrijwilligers.

Doelstelling:

Stichting Olrik verschaft middelen aan initiatieven, bedoeld om anderen te helpen. Die initiatieven moeten voldoen aan de volgende, door ons geformuleerde criteria:

• Kleinschalig
  • Gericht
  • Concreet

Het heeft onze voorkeur om projecten te steunen die in Nederland plaatsvinden. We zijn ook bereid om buitenlandse projecten te sponsoren, mits de organisatie hiervan zich in Nederland bevindt.

Initiatiefnemers van een project ten behoeve van een goed doel kunnen bij ons een aanvraag indienen voor sponsoring. Wij bepalen in overleg of de aanvraag gehonoreerd wordt. Als u een suggestie heeft voor een project, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Gegevens Stichting Olrik / ANBI-status

Naam Stichting Olrik
Opgericht 17 maart 2005
RSIN / ANBI nr. 814444775
KvK 9150118
IBAN NL23 TRIO 0198 4296 14

Adres Generaal Foulkesweg 86
  6703 BZ Wageningen
Telefoon 0317 414069
Email info@stichtingolrik.nl

Bestuur Wati van de Beek-Soemantri, voorzitter
  Silvie Ratten, secretaris
  Bep Knook, penningmeester

kleinschalig

concreet

gericht

Verslagen

Wilt u de projecten van stichting Olrik ondersteunen dan kan dit door een bijdrage te storten op rekening NL23 TRIO 0198 4296 14 t.n.v. Stichting Olrik.

status

Ik wil graag: